Anasayfaya Dön
Bize Yazın
Video Galeri
Facebook
Twitter
Instagram

 
SİYASET VE İŞ DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

10.09.2024   100
Facebook Paylaş
 
 
 


SİYASET VE İŞ DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU
Gaziantep siyaset ve iş dünyasının tanınan isimlerinden Ayıntap Reklam&İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan ve Belgin Erdoğan’ın oğlu Hasan  ile İş insanı Abidin Özinci ve Sevim Özinci’nin güzel kızı Cemre  dillere destan bir kır düğünü ile hayatlarını birleştirdiler. Milletvekilleri, sanayici ve iş adamlarının yanı sıra il dışından misafirlerinde büyük ilgi gösterdiği düğünde, ünlü sanatçı Aynur Polat türküleriyle konuklara rüya gibi yaşattı. 
NİKAH MERASİMİ RENKLİ GEÇTİCemre ve Hasan çiftinin Kent Ormanı Ceremony Luxury Wedding Havuz başındaki kır düğününde, nikah merasimi renkli anlara sahne oldu. Çiftin nikahını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıyarken, şahitliklerini ise Ak Parti 27 dönem Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti İl Başkanı Fatih Fedaioğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Haz, AK Parti 27. Dönem Milletvekili adayı ve Gözlükcüler ve Optisyenler Gaziantep  Oda Başkanı Cuma Reyhan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Orhan Kızılaslan, KATODER Başkanı Sabiha Doğan, Altunkaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veli Kadooğlu, Milat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaplan, Kaplan Kardeşler Halı yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kaplan, Akanlar Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Akan, Demirsoy Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demirsoy, Bedir Un Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Yılmaz, İş İnsanı Ali ihsan İzol, Akay Çikolata A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akay, Beşem Gıda Sahibi A.Ş. Yönetin Kurulu Başkanı Şemsettin Yılmaz ve Nazire Arı yaptılar. BAŞKAN TAHMAZOĞLU MUTLULUKLAR DİLEDİÇiftlerin nikahını kıyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, her iki aileyi de tebrik etti. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise kısa bir konuşma yaparak çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Çiftlerin evlilik cüzdanını takdim eden KATODER Başkanı Sabiha Doğan ise, evlilik müesesinin ortak yürütülmesi gerektiğine vurgu yaparak evlilik cüzdanını gelin ve damada teslim etti. Törende şahitler tek tek söz alarak Cemre ve Hasan çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Nikah merasiminin ardından Cemre ve Hasan çifti şahitlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
ÜNLÜ SANATÇI AYNUR POLAT TÜRKÜLERİYLE COŞTURDUCemre ve Hasan çiftinin masallara konu olacak düğününde ünlü sanatçı Aynur Polat sahne aldı. Birbirinden güzel türkülerle konuklara keyif dolu bir gece yaşatan Aynur Polat, bilinen halay türküleriyle de düğünü adeta bir şölene çevirdi. Emin ve Cemre ve Hasan çifti konuklarla birlikte muhteşem eserler eşliğinde gönüllerince eğlenirken rüya gibi bir düğün ile bir ömür bıyu beraberliğe mutluluk ve sevinç ile adım attılar. 
ORGANİZASYON TAM NOT ALDITüm hazırlıkları Güneray Davet Organizasyon tarafından yapılan düğünde davetliler gösterilen ilgiye ve hizmette tam not verdi. Sahne dekorundan masa tasarımına, servislerden genel tasarıma kadar tüm ince detayların düşünüldüğü kır düğününü organizasyonuyla da tam not aldı.
 
ERDOĞAN İKİ AİLE ADINA TEŞEKKÜR ETTİDüğün merasiminde konuklarla yakından ilgilenen Ayıntap Reklam&inşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Erdoğan nikah merasimi sonrası katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi: ‘’Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli milletvekillerimize, iş dünyasının çok değerli isimlerine, mazeretleri dolayısıyla düğünümüze katılamayan ancak gerek telefonla arayarak gerekse telgraf göndererek mutlu anımıza ortak olan eski ve yeni milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, oda ve dernek başkanlarımıza iki aile adına teşekkür ediyorum.’’